HomeStiri Daniel Pavel a vorbit despre cea mai grea experiență din viața sa: „Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori”

Daniel Pavel a vorbit despre cea mai grea experiență din viața sa: „Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 772 views 3 minute timp de citit

Daniel Pavel și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a vorbit despre un eveniment extrem de dureros din viața sa. Deși prezentatorul de la PRO TV este foarte discret în ceea ce privește viața personală, de data aceasta, a făcut câteva mărturisiri inedite.

Mai exact, în anul 2014, mama lui Daniel Pavel a murit din cauza cancerului la sân, iar acest lucru a fost extrem de dureros pentru omul de televiziune.

12„Acum șapte ani, în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima.

A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după cinci ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buză a revenit și asta a fost bătălia finală.

13Ar fi fost minunat să mă vadă aici, la «Survivor». Eu am plecat la Viena imediat după, așa a fost conjunctura. Nu a fost un boost, e o suferință asupra căreia ar fi trebuit să mă aplec mai mult”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Tot în cadrul aceluiași podcast, Daniel Pavel a vorbit despre despărțirea de logodnica sa, la doar câteva luni de când anunțaseră logodna.

14„I-am oferit inelul Marinei pe 6 februarie 2020, înainte de toată nebunia. Cred că ce s-a întâmplat a fost că a dispărut ideea acelei relaţii. Noi eram, deja, separaţi, iar, în vară, a venit doar decizia finală. Am hotărât să mergem pe drumuri diferite…

Ceea ce o să spun acum e în premieră: Slavă Domnului! Şi o spun cu toată iubirea şi recunoştinţa pe care i-am purtat-o şi pe care i-o port. Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă. M-a întărit şi mi-a arătat că pot să îndur şi nu e vorba despre celălalt, ci despre mine”, a declarat prezentatorul.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed