Home Stiri Daniel Pavel, despre momentele grele de la „Survivor”: „Când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu”

Daniel Pavel, despre momentele grele de la „Survivor”: „Când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 791 views 2 minute timp de citit

Daniel Pavel a acordat câteva declarații, după ce finala Survivor România a avut loc. Acesta a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, mai ales despre momentele trăite în cadrul finalei.

„Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar, de un an și patru luni de zile, n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am supraviețuit și eu cu ei, într-adevăr, de multe ori încercam, când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta.

Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum, că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți. Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți, care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ăla a fost într-adevăr, acum trei zile, fabulos”, a spus Daniel Pavel, conform gandul.ro, în cadrul unui interviu.

„Locuiesc de cinci ani acolo și am plecat din România pentru lansarea unui proiect media, deopotrivă inedit, dar și cu presiune mare de implementare – primul radio live de cumpărături din România. Proiectul a presupus prezența mea, ca redactor-șef, full time, la Viena. Am adus acolo o echipă de specialiști media din România pentru a lucra alături de colegi internaționali, austrieci, germani, italieni și cehi, care făceau de câțiva ani același tip de proiect pentru țările lor”, a mai spus prezentatorul Survivor, conform cancan.ro, pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies