Daniel Pavel spune care sunt criteriile după care se aleg finaliștii la „Survivor”

Share

Noul sezon Survivor va începe în curând, deoarece numele Faimoșilor au fost anunțate. Acum, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, face noi declarații despre show-ul-concurs ce se va filma în doar câteva săptămâni. Începând cu anul viitor, Survivor, va putea fi urmărit pe PRO TV, după ce trustul a cumpărat emisiunea de la Kanal D.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către «Survivor». (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: «Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut».

Eu cred că m-am născut pentru «Survivor», m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult, încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă!”, a declarat prezentatorul pentru cei de la PRO TV Plus.

„Trebuie să aibă, în primul rând, dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort.

Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică – și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală”, a mai mărturisit acesta.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a spus prezentatorul pentru o publicație, în urmă cu scurt timp…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news