Home Stiri Daniel Pavel, vacanță mai puțin obișnuită cu actuala iubită și cu fosta soție

Daniel Pavel, vacanță mai puțin obișnuită cu actuala iubită și cu fosta soție

autor Mirela
191 views 2 minute timp de citit
  • Daniel Pavel părea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele fostei partenere.
  • La doar câteva luni distanță, acesta a anunțat că povestea lor de iubire s-a încheiat.
  • Daniel Pavel și-a oficializat noua relație și pare mai fericit ca niciodată alături de noua sa parteneră.

Daniel Pavel părea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele fostei partenere. După ce o ceruse în căsătorie, în urma întoarcerii din Republica Dominicană, la doar câteva luni distanță, acesta a anunțat că povestea lor de iubire s-a încheiat.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, Daniel Pavel și-a oficializat noua relație și pare mai fericit ca niciodată alături de noua sa parteneră.

Daniel Pavel a prezentat-o fostei soții pe actuala iubită

Ana Maria Pop este femeia care i-a furat inima lui Daniel Pavel. Anca este fosta soție a prezentatorului, cea care i-a și dăruit un copil acestuia. De curând, bărbatul a plecat în vacanță alături de: fosta soție, copilul lor și iubita actuală.

„Din ianuarie, tot într-o vară o țin. Am fost plecat și cu familia. Am avut ocazia să plec și cu ai mei, cu tata, că doar pe tata îl mai avem, apoi cu iubita, cu Ana, și, apoi, cu băiatul meu și cu mămica lui. Adică am făcut, așa, o gașcă extraordinară. Vara, pentru mine, înseamnă și adrenalina soarelui, adică nu doar vitamina D. Am fost cu fiecare în parte, adică sunt norocos din punctul ăsta de vedere.

Am plecat pe planul lui (fiul) de expediție, ceea ce a însemnat Albania, Grecia, comunitățile de aromâni din Nordul Greciei, după mamă, căci am fost și cu mama lui, cu Anca”, a spus Daniel Pavel pentru cei de la ego.ro.

Prezentatorul a rămas în relații bune cu fosta soție

Daniel Pavel a recunoscut că încă păstrează legătura cu fosta soție, dar și că, datorită înțelepciunii pe care a căpătat-o odată cu înaintarea în vârstă, acesta vede lucrurile altfel și poate face pace cu trecutul.

Acesta compară relația cu fosta parteneră cu vinul, menționând că a devenit din ce în ce mai bună pe zi ce trece și susține că cele mai importante sunt compromisurile din care a și reușit să învețe lecții importante.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies