Home Stiri Daniela Crudu a anulat nunta cu iubitul bătăuș

Daniela Crudu a anulat nunta cu iubitul bătăuș

autor Buinoschi Andreea
127 vizualizari

În ciuda faptului că Daniela Crudu te face să te gândești că ea este cea mai petrecăreață femeie, adevărul se pare că este cu totul altul. În timp ce avea o relație cu iubitul croat, fosta asistentă TV se gândea să facă pasul cel mare. Cu toate acestea, se pare că evenimentele prin care a trecut din cauza acelui bărbat au făcut-o să își schimbe părerea.

„Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a scris Daniela pe rețelele sociale.

Când nefericitul eveniment a avut loc, aceasta nu a vrut să depună plângere penală împotriva agresorului. Deși ieșirea violentă a croatului a fost pusă pe seama unei crize de gelozii pe care a avut-o, acest lucru nu a fost confirmat niciodată de Daniela.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Cruduța declarat, în urmă cu ceva timp, cum stau lucrurile între ea și fostul iubit. „Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”.

Mai mult decât atât, imediat după ce a bătut-o cu bestialitate, croatul a plecat din țară și nu mai dat niciun semn. Daniela și-a revenit destul de repede și susține că nu o mai afectează aceste întâmplări, deși, în acele momente, era la pământ…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies