Home Stiri Daniela Crudu a renuntat la „Un show pacatos” si pentru tatal ei

Daniela Crudu a renuntat la „Un show pacatos” si pentru tatal ei

autor Elena Yvette
79 vizualizari

Daniela CruduDaniela Crudu a renuntat zilele trecute sa mai fie asistenta la emisiunea „Un show pacatos” pentru ca fotbalistul Mihai Costea era foarte gelos si vroia sa o stie acasa. Un alt motiv pentru care Cruduta a renuntat este discutia avuta cu tatal ei.

Ion Crudu a declarat pentru click.ro ca s-a saturat sa o vada pe fata lui cum este umilita.

„Eu nu am înţeles cum cei de la emisiune au putut să-şi umilească propriul angajat şi să dea în el. După ce au terminat cu Bănică, au propus ca subiect de discuţie pe Cruduţa şi Nilă”.

[articol „Daniela Crudu”]

„Prietenul ei nu s-a băgat. Mihai a cunoscut-o de la emisiune, nu din mânăstire şi ştia ce meserie are. Eu am luat-o deoparte şi i-am spus că nu mă mai pot uita seară de seară la televizor să văd cum este umilită, pusă să facă striptease. I-am spus «Tată, trebuie să renunţi, prea mult râd de tine!». Mă bucur că s-a terminat, nu o să-mi mai jignească nimeni copilul”, a declarat tatăl Cruduţei.

Ion Crudu a comentat si declaratia lui Gigi Becali: „El vorbeşte aşa despre oricine, pentru el toată lumea e proastă, iar el e inteligent. Cum ar fi putut fetiţa mea să se prostitueze?! De-asta a şi plâns în emisiune, dar nu a putut să spună nimic pentru că prietenul ei era la mijloc şi nu voia să-i facă rău”.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!