HomeStiri Mondene Daniela Crudu a dat nas în nas cu fostul iubit la Dubai. Fotbalistul a pus-o pe fugă

Daniela Crudu a dat nas în nas cu fostul iubit la Dubai. Fotbalistul a pus-o pe fugă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
daniela-crudu-a-dat-nas-in-nas-cu-fostul-iubit-la-dubai-fotbalistul-a-pus-o-pe-fuga

Cruduța nici nu mai vrea să audă de fotbalistul care i-a furat inima în urmă cu doar câțiva ani. După ce cei doi au dat nas în nas în Dubai, bruneta i-a dat cu flit lui Nilă, amintindu-și de felul în care a fost tratată în timpul relației.

Daniela Crudu a dat nas în nas cu fostul iubit la Dubai. Fotbalistul a pus-o pe fugă

Vedeta a ales să-și înceapă anul cu o vacanță alături de prietenele ei, ele alegând de această dată o locație exclusivistă: Dubaiul. Numai că ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat rapid într-o situație incomodă, după ce fetele au dat nas în nas cu Mihai Nilă Costea, fostul iubit al Cruduței. Se pare că acesta a rămas acolo după ce și-a încheiat contractul cu echipa de fotbal din Emiratele Arabe, în care a activat în ultimele luni.

După o despărțire nu tocmai amiabilă, cei doi nu și-au mai vorbit până acum. Pentru că nu poartă nimănui dușmănie, Daniela Crudu a ales să schimbe câteva cuvinte cu fostul partener de viață. Numai că, surpriză! Acesta avea alte intenții. Fotbalistul voia să o îmbune pe fosta asistentă tv pentru a forma din nou un cuplu.

Cruduța însă i-a tăiat din start elanul. Aceasta le-a spus prietenelor care o însoțeau în Dubai că nici nu se pune problema unei eventuale împăcări. Deși a încercat să se comporte omenește cu Nilă, vedeta a renunțat să mai discute cu el când i-a aflat intențiile…

Se pare că Nilă este departe de a fi iubitul ideal. Acesta este dependent de jocurile de noroc, cu asta ocupându-și timpul și în Dubai. Ba mai mult, Daniela Crudu nu a trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de el, întrucât făcea frecvent crize de gelozie, îi interzicea să mai lucreze în televiziune și o obliga să-și schimbe foarte des numărul de telefon. Colac peste pupăză, el a fost cel care a înșelat-o, cu Alina Lică, cu care a avut o relație până de curând.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed