HomeStiri Mondene Daniela Crudu a dezvăluit câte operații estetice are

Daniela Crudu a dezvăluit câte operații estetice are

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/daniela-crudu-dezvaluit-cate-operatii-estetice.jpg

Daniela Crudu a decis să dezvăluite numărul operațiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, sătulă de acuzele care au vizat-o în ultima perioadă.

daniela-crudu-dezvaluit-cate-operatii-estetice

După ce s-a vehiculat că Daniela Crudu a investit zeci de mii de euro în operații estetice, fosta asistentă TV a decis să spună lucrurilor pe nume. Invitată într-o emisiune la Antena Stars, aceasta a dezvăluit de câte ori a apelat până acum la bisturiu și ce intervenții chirurgicale a suferit.

Deși în presă s-a vehiculat că Daniela Crudu și-a schimbat total aspectul în ultimele luni, ea a șocat pe toată lumea când a spus că vinovate nu sunt operațiile estetice, ci schimbările de look. Se pare că aceasta și-a modificat tehnica de machiaj, întrucât a considerat că cea folosită până în urmă cu ceva timp nu o avantaja suficient.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal, pe rotund, mai groase. Doamne, că şi-a schimbat complet înfăţişarea! Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţetele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni au toate fetele”, a precizat fosta asistentă TV…

Daniela Crudu a devenit cunoscută după ce a fost asistentă tv pentru mai multe emisiuni, unde întreținea atmosfera din platou alături de alte colege de breaslă. Știută și sub numele de „Cruduța”, aceasta nu a fost căsătorită până în prezent, cu toate că a avut de-a lungul timpului mai multe relații.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed