Home Stiri Daniela Crudu i-a oferit o noapte fierbinte, pentru 80.000 de euro. Iată cine a dorit-o!

Daniela Crudu i-a oferit o noapte fierbinte, pentru 80.000 de euro. Iată cine a dorit-o!

autor Buinoschi Andreea
518 vizualizari

Daniela Crudu a ajuns în vizorul tuturor în anul 2015, atunci când numele celui cu care a întreținut relaxii intime contra cost a apărut într-un dosar de proxenetism și prostituție. Între anii 2011 și 2015, Daniela Crudu și afaceristul Ioan Neculaie ar fi avut parte de nopți incendiare, toate în schimbul unor sume de bani uriașe.

În urmă cu nouă ani, Daniela a fost surprinsă la vila milionarului, unde a stat timp de trei ore. Ceea ce s-a întâmplat acolo nu este greu de intuit, mai ales că bărbatul a plătit-o pe brunetă și pentru a întreține relații sexuale într-un avion privat. Acuzațiile s-au ținut lanț după aceea. Leo de la Strehaia se pare că ar fi scos din buzunar sute de mii de euro pentru o noapte în trei, alături de Daniela Crudu, dar și de Bianca Drăgușanu.

În urmă cu mai mulți ani, Destina Lavinia Maria, posibila proxenetă, vorbește cu Neculaie despre Daniela Crudu, care reușise să devină preferata milionarului.

„NECULAIE: Cine mi-a adus-o pe CRUDUȚA prima oară?

D. L.M.: Nu știu!

NECULAIE: N-ai adus-o tu, nu?

D.L.M.: Nu, nu, nu! Dar parcă tot o prietenă de-a mea!

NICOLAE: De-a ta?

D.L.M.: Parcă așa mi-ai zis! Sau nu mai țin eu minte! Sau poate de la anestezia asta…

NECULAIE: Nu mi-o fi adus-o MARINELA AVĂDANI?

D.L.M.: Cred că da!

NECULAIE: Crezi că da?

D.L.M : Păi s-ar putea, îți dai seama!

NICOLAE: Se cunoșteau, nu, ele două?

NECULAIE: Da! Toate astea se știu! N-ai văzut?”, a fost discuția dintre cei doi, conform celor de la playtech.ro.

Surse apropiare afaceristului au declarat că acesta avea fantezii sexuale extrem de ciudate și era dispus să plătească oricât, doar pentru a avea parte de femei care mai de care mai atrăgătoare.

„Are acasă de la bici la cătușe, până la vibratoare. Îi plac chestiile porcoase și toată lumea știe că vrea mereu în grup. Îi place să fie dominat în pat, femeia să facă totul, ea să fie cea care inițiază actul. Este foarte pretențios, nu îi plac plinuțele, dar nici slăbănoagele. Cere poze înainte și le studiază atent, de abia apoi negociază”, au mărturisit apropiați ai acestuia…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies