HomeStiri Mondene Daniela Crudu s-a retras din televiziune! O fi din cauza salariului mic?

Daniela Crudu s-a retras din televiziune! O fi din cauza salariului mic?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Daniela-Crudu-s-a-retras-din-televiziune-O-fi-din-cauza-salariului-mic.jpg

„Vă mulțumesc pentru toate clipele frumoase și vă iubesc”, a scris Daniela Crudu pe Facebook.

Daniela Crudu s-a retras din televiziune! O fi din cauza salariului mic

De ce a ales asistenta TV să se retragă așa? O fi însărcinată? Sau poate salariul nu o mai motiva? Dan Capatos a dezvăluit misterul în emisiunea de luni seară.
„Vine o zi când drumurile oamenilor se depart. Cruduța a atins această zi pentru a doua oară, pentru că a mai plecat o dată, atunci îndrăgostită fiind. Înțeleg că a obosit și pot să o și înțeleg. De zece ani lucrează zi de zi cu un program destul de greu, a început la matinal, apoi la Un show păcătos și pe urmă la Xtra Night Show.
Poate că oboseala ei este de înțeles. Cum este de înțeles orice a făcut Cruduța. Ei și Anei le iert orice ieșire în decor, deși nu au avut prea multe. Cruduța a ales să se retragă din televiziune. Nu o să o mai vedeți multă vreme, așa spune ea, în această industrie care i-a adus faimă și a adus-o unde este acum. Ea, Ana și Ramona Gabor au fost cele mai de bun-simț asistente cu care am lucrat eu și le mulțumesc foarte mult. Îi mulțumesc mai ales Crudutei, pentru că e momentul să ne luăm la revedere de la ea, în lipsă. S-a scris că ar pleca din cauza nemulțumirilor salariale. Pe Cruduța nu o interesau banii, erau niște hârtii. Ea venea pur și simplu la distracție. O înțeleg când mi-a zis că a obosit și că ar vrea să ia o pauză și să-și vadă în continuare, în felul ei nebunesc, de viață: să se distreze, să se plimbe. Îi mulțumesc încă o dată pentru tot ce a făcut.

Cruduța era parte din familia noastră, din familia mea, mă vedeam cu ea poate la fel de mult cu cei de acasă. A fost ca o soră pe care nu am avut-o, veselă și întotdeauna pusă pe șotii. Și-a luat la revedere în stilul ei caracteristic, nu pot spune pe post. Dacă va vrea vreodată să se întoarcă, sunt convins că o vom primi cu brațele deschise. Nu ai ce să îi reproșezi profesional. Sper să se realizeze”, a spus Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show, de pe 29 mai…

Daniela Crudu, sau Cruduța, cum o știe toată lumea, a ales să se retragă din televiziune după zece ani de activitate. Ea a fost una dintre cele mai serioase asistente TV și prima dată când s-a retras de la emisiunea lui Capatos a făcut-o din dragoste pentru un bărbat.

Sursa: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed