Home ARTICOLE MARI STANGA Daniela Crudu şi-a dat demisia de la „Un show pacatos”

Daniela Crudu şi-a dat demisia de la „Un show pacatos”

autor Elena Yvette
208 vizualizari
loading...

Aseara, la inceputul emisiunii „Un show pacatos„, prezentatorul Dan Capatos a anuntat ca asistenta Daniela Crudu si-a dat demisia. „Este o demisie din dragoste. Daniela Crudu se află acasă”.

Daniela Crudu

Interventiile din aceasta saptamana ale lui Gigi Becali au facut-o pe Daniela Crudu sa renunte la postul de asistenta tv pentru a fi cu fotbalistul Mihai Costea.

„Nu mai pot. Mă afectează, mă doare, dar cred că ar spune orice ca Mihai să renunţe la mine. Poate vă amintiţi că Dan s-a implicat şi în scandalul cu Leo de la Strehaia, care mă acuza că am luat bani pentru favoruri sexuale şi a demonstrat foarte clar că Leo minţise şi l-a făcut să-şi ceară scuze. Va vedea lumea până la urmă că şi aceste acuzaţii ale lui Gigi Becali sunt false”, a declarat Daniela Crudu.

[articol „Daniela Crudu”]

Marti seara Gigi Becali i-a explicat in direct ce trebuie sa faca pentru ca Mihai Costea sa nu mai fie gelos si sa o iubeasca; una din conditii a fost sa renunte la emisiune.

„Dan n-a făcut altceva decât să creeze o ocazie pentru ca eu să-l conving pe Gigi Becali că-l iubesc cu adevărat pe Mihai şi că-mi doresc la fel de mult ca el să fie liniştit. Mie mi-e foarte clar că, şi dacă renunţă la mine, asta nu înseamnă că o să mă uite şi n-o să mă mai iubească. Ar fi mai nefericit decât e acum”, a mai spus Daniela Crudu.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies