Home Stiri Daniela Gyorfi vorbește despre artiștii preferați. Clasament în rândul cântăreților de manele

Daniela Gyorfi vorbește despre artiștii preferați. Clasament în rândul cântăreților de manele

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 276 views 3 minute timp de citit
  • Daniela Gyorfi – despre carieră și genuri muzicale

  • Topul cântăreților de manele preferați

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete de la noi, motiv pentru care a rămas în lumina reflectoarelor odată cu trecerea timpului.

Daniela Gyorfi – despre carieră și genuri muzicale

Vedeta se simte în largul ei pe scenă și nu își imaginează viața fără muzică. De curând, aceasta a discutat, în cadrul unei emisiuni, despre cariera sa muzicală și despre evoluția sa odată cu trecerea timpului.

„În 2006 când am cântat „De ce mă minți”, Liviu m-a sunat pentru această melodie.

Eu nu am cântat o manea, a fost remixată de Cristi Faur, cel care a compus și compune pentru Eurovision. Cu totul altă melodie, cu tentă mai dance.

Este clar că în orice parteneriat, ajutorul este reciproc. Am avut cântări și am cântări, dar nu neapărat că am cântat cu Liviu sau cu nu știu cine, lumea mă ia pe mine individual pentru ceea ce fac, pentru ceea ce sunt ca artist.

Că am cântat cu Florin Salam, cu Ninel de la Brăila, care este violonist. A fost o chestie reciproc avantajoasă.

Într-adevăr pentru ceea ce am făcut în acest segment muzical, de care toată lumea fugea în 2006, nimeni nu voia să își asocieze imaginea. Liviu este martor și poate să spună. Eu nu am primit niciun ban pentru piesa „De ce mă minți”. Într-adevăr mi-a adus spectacole, dar eu toate melodiile, mai ales cu Liviu, au fost hituri aproape toate.”, a povestit Daniela Gyorfi.

În cadrul aceleiași emisiuni, Daniela Gyorfi a făcut și un top al cântăreților de manele preferați.

„Este greu să spun. Recunosc că am o slăbiciune pentru Florin Salam, pentru că este un om pe care îl cunosc, l-am cunoscut cu fosta soție, deci mă leagă mai multe lucruri. De exemplu, la începutul carierei lui, eu l-am dus prima dată în televiziune. Liviu este un profesionist, cântă dumnezeiește în studio are o voce nemaipomenită. Cu cine mă întâlnesc foarte des și îl apreciez este Vali Vijelie. Este un artist care ține pasul cu ceea ce se întâmplă în ziua de azi. Nu pot să spun că e cineva pe primul loc. Trebuie să întrebați publicul cine e pe primul loc și cred că nu va ști. Gusturile diferă, de-asta suntem atât de mulți pe piață ”, i-a povestit Daniela Gyorfi lui Denise Rifai.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies