HomeStiri Mondene David Beckham a vorbit despre secretul căsniciei sale

David Beckham a vorbit despre secretul căsniciei sale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
david-beckham-vorbit-despre-secretul-casniciei-sale in Stiri Mondene

David și Victoria Beckham sunt împreună de aproape 20 de ani. Vedeta a mărturisit recent care este secretul unei relații de lungă durată.

În lumea Hollywood-ului, divorțul face parte din cotidian, la fel ca și nunțile, iar căsătoriile nu durează mai mult de câțiva ani. Cu toate acestea, există și câteva cupluri longevive, care deși au o viață trepidantă din cauza mediului în care trăiesc, reușesc să mențină echilibrul familial zeci de ani.

David și Victoria Beckham trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Aceștia au împreună patru copii, iar artistul a vorbit despre secretul căsniciei lor în cadrul unei emisiuni la BBC Radio 4. „Suntem o familie puternică și unită. Avem părinți puternici și am crescut cu valorile corecte. Bineînțeles, faci și greșeli pe parcursul anilor și cu toții știm că o căsnicie poate deveni și dificilă în anumite momente, dar trebuie să lucrezi la ea”, a declarat vedeta.

Acesta a mai ținut să infirme zvonurile conform cărora relația lor nu ar fi bazată pe sentimente de iubire, ci pe ideea de afacere, întrucât s-a speculat că numele lor e doar un brand.

„Oamenii au vorbit despre asta: «Suntem împreună pentru că numele nostru este un brand?» Sigur că nu. Suntem împreună pentru că ne iubim, suntem împreună pentru că avem patru copii extraordinari. Bineînțeles că mai trecem prin momente grele. Acestea fac parte din orice relație, din orice căsnicie, din a avea copii și responsabilități”, a mai adăugat David Beckham…

David Beckham este un cunoscut fotbalist profesionist englez retras din activitate, iar Victoria Beckham este cunoscută ca actriță, cântăreață și creatoare de modă. Cei doi s-au cunoscut în anul 1997, la un meci de fotbal de caritate, iar un an mai târziu își anunțau logodna. S-au căsătorit pe 4 iulie 1999 și au împreună patru copiii: trei băieți și o fată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed