Home Stiri David Schwimmer a povestit despre cum s-a schimbat viața sa după serialul „Friends”: „M-au făcut să-mi doresc să mă ascund sub o şapcă de baseball!”

David Schwimmer a povestit despre cum s-a schimbat viața sa după serialul „Friends”: „M-au făcut să-mi doresc să mă ascund sub o şapcă de baseball!”

autor Elena Yvette
374 vizualizari

David Schwimmer, cel care l-a interpretat pe Ross în serialul „Friends”, a vorbit despre modul în care s-a schimbat viața sa în urma terminării filmărilor. Actorul a devenit celebru însă faima obținută nu i-a adus fericirea.

„A fost într-adevăr înspăimântător uneori. Desigur, a fost într-adevăr palpitant şi interesant şi distractiv, dar, pentru mine personal, a fost destul de supărător. A dat peste cap relaţiile mele cu alte persoane, într-un mod în care mi-a luat ani pentru a reuşi să revin la înţelegere reciprocă, iar situaţia să redevină confortabilă”, a mărturisit actorul…

„M-a făcut să-mi doresc după aceea să mă ascund sub o şapcă de baseball, să nu fiu văzut. Dintr-odată, oamenii m-au tratat într-un mod foarte, foarte diferit, iar uneori chiar m-a flatat acest lucru”, a spus el, adăugând că celebritatea creează provocări zi de zi.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies