Home Stiri De ce ar trebui să muți oglinda din dormitor?

De ce ar trebui să muți oglinda din dormitor?

autor Elena Yvette
564 vizualizari

Se spune că ar fi interzis să ții oglinda în dormitor. Aceasta este o regulă feng-shui respectată în Orient și ar trebui să luăm și noi aminte. Oglinda amplasată în dormitor poate aduce ghinion, poate atrage energiile negative, dar și necazurile în familie.

De ce nu este bine să ții oglinda în dormitor? Reguli feng-shui demne de luat în seamă

Deși este considerat la modă să avem măcar o oglindă în dormitor, dacă deținem una, trebuie să avem mare grijă ca aceasta să nu fie orientată spre pat sau deasupra lui. Se crede că efectele prezenței unei oglinzi în dormitor sunt cu adevărat distrugătoare pe termen lung, din punct de vedere energetic. Specialiștii feng-shui menționează faptul că nu este bine să îți vezi chipul imediat cum te trezești sau cum intri în dormitor, pentru că toată energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului. Se știe faptul că oglinda este un captator de energii și vibrații, iar cele mai multe dintre ele sunt negative.

Oglinda nu trebuie să reflecte nici ușa de la intrare. Dacă aceasta este amplasată pe hol, face ca toată energia pozitivă intrată în casă să fie respinsă.

Oglinda nu trebuie să reflecte nici ușa de la baie sau de la bucătărie. Aceasta nu trebuie să reflecte nici măcar colțurile obiectelor de mobilier sau grinzile și de aceea trebuie poziționată vertical. Cel mai bine ar fi ca în oglindă să se vadă o plantă sau un obiect vechi, pentru că acestea transmit energii pozitive…

Este de preferat ca oglinzile pe care le ai în casă să fie mari și poziționate în locuri în care nu intră des musafirii, cu excepția dormitorului. Acestea trebuie să fie mereu curate, pentru ca energia să circule liber, în flux continuu.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies