HomeStiri Mondene De ce arată Lili Sandu perfect? Află-i şi tu secretul!

De ce arată Lili Sandu perfect? Află-i şi tu secretul!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/De-ce-arată-Lili-Sandu-perfect-1.jpg

Lili Sandu, frumoasa cântăreaţă şi, mai nou, bloggeriţă, arată mereu perfect.

De ce arată Lili Sandu perfect 1

Nu ai cum să nu te întrebi care este secretul ei de frumuseţe. Ne dăm singuri seama că fluturii din stomac au şi ei rolul lor. Artista este îndrăgostită până peste cap de un bărbat cu 12 ani mai tânăr decât ea, Silviu Tolu. Acesta este model şi locuieşte în America. Se pare că iubirea lor se vede şi pe chipul frumoasei Lili.

De ce arată Lili Sandu perfect

Lili Sandu ne mai dezvăluie câteva secrete de frumuseţe.

„Este foarte adevărat că este important să ne pregătim pentru proba «costumului de baie» cu câteva luni bune înainte, ca să nu ne prindă pe repede înainte pentru că nu trebuie să ne înfometăm, şi modul de viaţă sănătos pe care eu îl urmez mă ajută foarte mult să nu ajung în momentul în care sunt disperată că am pus câteva kilograme şi nu ştiu ce să mai fac”, a declarat Lili Sandu.

„Este adevărat chiar şi eu le pun (n.r.: kilogramele în plus) pentru că eu mănânc şi îmi plac foarte mult dulciurile, mă răsfăţ de câte ori simt nevoia să o fac pentru că este foarte important pentru psihicul nostru să mai dăm câte un zăhărel. Sportul este iar foarte important. Am început să fac pilates de câteva săptămâni şi mă simt foarte bine, îmi dă aşa, o altă postură. Eu recomand mereu acel mod de viaţă sănătos pentru o perioadă mult mai lungă. Este adevărat că trebuie să te adaptezi uşor la ceea ce mănânci, cât mănânci este foarte important. Smoothie-urile pe care eu le tot promovez şi mă bucur că foarte multe cititoare de pe blogul meu îmi mulţumesc că le-am dat o alternativă să înlocuiască micul dejun cu smoothie cu banane şi spanac şi că se simt foarte bine, tranzitul este foarte bun… Până la urmă, de ce să nu vorbim deschis, asta ne ajută să slăbim: un tranzit bun”, a adăugat Lili Sandu.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed