Home Stiri De ce Gina Pistol nu a fost lângă Smiley cu ocazia zilei sale de naștere?

De ce Gina Pistol nu a fost lângă Smiley cu ocazia zilei sale de naștere?

autor Mirela
127 vizualizari
  • Smiley și-a aniversat ieri ziua de naștere.
  • Gina Pistol nu i-a putut fi alături, deoarece obligațiile profesionale ale lui Smiley nu au putut fi amânate.
  • Cu toate acestea, partenera sa nu a uitat de aniversarea lui.

Smiley a aniversat ieri ziua de naștere, însă a stat departe de Gina Pistol. Cei doi nu au putut petrece câteva momente împreună, așa cum ar fi normal, deoarece Smiley a trebuit să filmeze.

Din nefericire, acesta nu a fost singurul moment în care, cu ocazia unor evenimente speciale din viața lor, nu au putut sta împreună, iar despre acestea a vorbit prezentatoarea de la Antena 1.

Gina Pistol nu l-a putut serba pe Smiley așa cum trebuie

„Este la filmări (Smiley). Are și astăzi și mâine, două zile de filmări și este la muncă. Nu prea am avut timp, pentru că el filmează pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar, cu siguranță, o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci. N-ar fi o idee rea (vacanță).

Am vrea, da. Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizăm cumva, pentru că, după ce termină el filmările, o să începem filmările și tot așa. Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc”, a spus aceasta pentru un post de televiziune, conform wowbiz.ro.

Gina a refuzat să plece în „America Express”

Gina Pistol a refuzat să prezinte emisiunea ”America Express” ale cărei filmări s-au încheiat de curând. Aceasta a mărturisit că nu poate pleca de lângă fiica ei în momentele în care ea are cea mai mare nevoie de mama sa.

Deoarece Josephine abia a învățat să meargă și acum începe să vorbească, Gina a declarat că nu poate și nici nu vrea să piardă aceste momente pentru nimic în lume. Din cauza meseriilor pe care amândoi le au, Smiley și Gina trebuie să facă sacrificii importante, însă iubirea care îi leagă îi ajută mereu să iasă la suprafață.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies