De ce nu a fost Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale! Abia acum s-a aflat

Share

Gabriela Cristea nu a luat parte la înmormântarea mamei sale, Didina Cristea, în urmă cu zece ani. Decesul acesteia a avut loc în urma unor complicații medicale.

Prezentatoarea TV nu s-a prezentat pentru a o duce pe ultimul drum pe mama sa, iar mult timp nu a deschis acest subiect în cadrul interviurilor oferite.

Acest aspect i-a adus un val de critici din partea fanilor, multe persoane dezaprobând gestul său, cu atât mai mult cu cât nu a oferit explicații.

De curând, Gabriela Cristea a vorbit pentru prima dată în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre ceea ce simte cu privire la absența sa de la înmormântarea celei care i-a dat viață.

Aceasta susține că nu a fost la înmormântare din cauza faptului că a simțit o presiune foarte mare.

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc.

Mi se par prea intime”, a declarat Gabriela Cristea.

Mătușa sa a povestit la vremea respectivă, a înmormântării, că aceasta a regretat faptul că nu s-a prezentat, cu atât mai mult cu cât ultima dorință a mamei sale a fost să o vadă.

„Se simte vinovată de ceea ce a făcut, îi este ruşine. Nu era mai importantă emisiunea decât mama ei când ştia că nu mai are mult de trăit”, a declarat mătuşa Gabrielei Cristea.

„Păcat că a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plânge toată lumea.

A fost o persoană care nu merită s-o uiţi şi nici n-o s-o uit vreodată. Aş vrea să mă ia şi pe mine, să nu mă lase aici singur.

Dacă Gabriela venea s-o vadă pe maică-sa poate nu murea”, spunea tatăl prezentatoarei TV…

Sursa: wowbiz.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news