Home Stiri De ce nu are copii Andreea Raicu? Vedeta a spus adevărul!

De ce nu are copii Andreea Raicu? Vedeta a spus adevărul!

autor Elena Yvette
584 vizualizari

Andreea Raicu şi-a schimbat modul de a privi viaţa după ce a făcut o călătorie spirituală în India. Dacă acum câţiva ani Andreea ar fi fost dispusă să facă un copil doar pentru a se simţi completă, acum priveşte maternitatea cu alţi ochi.

Andreea Raicu are 40 de ani şi ştie că lumea în care trăim nu este potrivită pentru a creşte un copil. Este conştientă că oamenii sunt egoişti şi într-o goană continuă după bani şi superficial.

Dintotdeauna mi-am dorit un copil. Iubesc copiii şi ador să petrec timp cu ei. La un moment dat, pentru că îmi doream atât de mult să devin mamă, am zis că nici măcar nu contează atât de mult conjunctura în care aş vrea să-l fac. Evident că nu aş fi ales ceva extrem, dar nici departe nu eram. Chiar mă gândeam că, dacă nu găsesc partenerul pe care să-l consider potrivit să fie tată, pot să-l fac ca mamă singură“, a scris Andreea Raicu pe blogul personal…

Am realizat că un copil nu îl faci din disperare sau pentru că pur şi simplu îţi plac copiii. Nu îl aduci pe lume pentru că toate prietenele tale au devenit mame şi tu eşti singura care nu şi nici pentru că ai ajuns la vârstă la care «e normal» să ai un copil. Sau, mai rău, pentru că vrei să «readuci dragostea» în relaţia ta disfuncţională. Am înţeles că un copil vine pe lume pentru cu totul şi cu totul alte motive. Nu ca să îţi umple golurile, nici ca să te facă să fii «în rândul lumii» şi nici ca să ai o ocupaţie. Mulţi spun că e o dovadă de egoism să nu faci un copil.

Eu cred, de fapt, că e un semn de egoism tocmai să faci un copil cu orice preţ. (…) Eu una am ajuns la concluzia că nu fac un copil pentru mine, ca să «mă împlinească» şi să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate condiţiile în care să crească frumos – nu mă refer aici la cele materiale – şi să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-şi facă un rost“, a mai afirmat Andreea Raicu pe blogul său.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies