Home Stiri De ce nu își oficializează Daniela Gyorfi relația printr-o căsătorie? Vedeta a vorbit despre asta

De ce nu își oficializează Daniela Gyorfi relația printr-o căsătorie? Vedeta a vorbit despre asta

autor Bodnar Anca
127 vizualizari
  • Relație de 15 ani neoficializată prin căsătorie

  • De ce nu vrea Daniela Gyorfi să facă nuntă?

Deși formează un cuplu de 15 ani, se înțeleg de minune și au un copil perfect împreună, Daniela Gyorfi și George Tal nu au în plan să se căsătorească.

Fiind întrebată foarte des de ce nu își doresc o oficializare, Daniela a vorbit deschis despre acest aspect din viața ei.

De ce nu își dorește Daniela Gyorfi nuntă?

„Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor”, a declarat Daniela Gyorfi.

„Maria știe că noi nu suntem căsătoriți”

„Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează.”, a mai spus vedeta, după ce a fost întrebată dacă fiica lor știe faptul că nu sunt căsătoriți.

Au întâmpinat cei doi greutăți în cuplu?

Cei doi au o relație foarte frumoasă, sinceră și onestă, care pare ocolită de momente negative sau tensionate. Totuși, Daniela Gyorfi a vorbit despre asta și a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile.

„Sunt împreună cu George de 15 ani și am trecut prin momente și momente. Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat. Este clar că Maria, pentru mine, cel puțin, reprezintă o motivație. Asta nu înseamnă că accept orice, dar Maria m-a maturizat, același lucru fiind valabil și atunci când vine vorba de moartea mamei mele. George mi-a arătat, în timp, că este alături de mine. Tragem amândoi la aceeași căruță și avem un simț al umorului foarte dezvoltat”, a povestit vedeta.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies