HomeStiri Mondene De ce a renunțat Laura Cosoi la micul ecran? „Cred că pe posturile tv nu este ceva care să mi se potrivească!”

De ce a renunțat Laura Cosoi la micul ecran? „Cred că pe posturile tv nu este ceva care să mi se potrivească!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 694 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Motivul-pentru-care-Laura-Cosoi-a-disparut-de-pe-micul-ecran-1024x683.jpg

Laura Cosoi a dispărut de ceva vreme de pe micul ecran. Vedeta a dorit să-și dedice timpul familiei și proiectelor personale.

Motivul-pentru-care-Laura-Cosoi-a-disparut-de-pe-micul-ecran-1024x683

Laura Cosoi lucrează deja la câteva proiecte. „Lucrez la al doilea volum culinar, la spectacolul Vine Barza, și încă la ceva. Am pus voce pentru un audio book, voi lansa o carte despre păr, „Cartea părului sănătos”, am filmări pentru o campanie, pentru un videoclip”, a mărturisit Laura Cosoi pentru Libertatea.

Vedeta susține că nu respinge total ideea de a se întoarce la TV, însă dacă ar face acest lucru și-ar dori să fie în cadrul unui format care să o reprezinte.

„Cred că ce este pe posturile tv nu este ceva care să mi se potrivească. Eu mi-aș dori o emisiune care să aibă legătură cu lumea în care mă învârt, cu lumea actoriei, cu lumea modei, cu gătitul, dansul, cu lucrurile care mă reprezintă, cu care oamenii mă identifică”, a precizat Laura Cosoi.

Laura este prezentă mai mereu la evenimentele mondene. Vedeta mărturisește că nu se poate despărți de un lănțișor pe care îl are de la Vatican. „Îl am de foarte mulți ani, de la Vatican. Mă rog și-l am aici. Îl port tot timpul. Mai puțin atunci când sunt pe scenă, la teatru. Când ești într-un proiect, iar bijuteriile nu fac parte din recuzită, trebuie scoase.  În rest, îl port tot timpul”, a adăugat aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed