HomeStiri Mondene De necrezut – Elena Gheorghe este pe tocuri în maternitate!

De necrezut – Elena Gheorghe este pe tocuri în maternitate!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 925 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/De-necrezut-Elena-Gheorghe-este-pe-tocuri-în-maternitate-2.jpg

Elena Gheorghe a născut de câteva zile, dar a şocat deja. Sau mai bine zis a mai şocat din nou. După ce s-a îngrăşat doar cinci kilograme pe tot parcursul sarcinii, Elena Gheorghe este deja pe tocuri în maternitate.

De necrezut - Elena Gheorghe este pe tocuri în maternitate 2

Elena Gheorghe a fost luată prin surprindere de venirea pe lume a fetiţei lor. A venit pe lume cu zece zile mai devreme, dar asta nu înseamnă că nu a adus bucuria supremă.

De necrezut - Elena Gheorghe este pe tocuri în maternitate

Cântăreaţa a declarat că se simte foarte bine, chiar dacă a născut prin cezariană şi a trecut printr-o operaţie…

Mă simt foarte, foarte bine. «Bebelinda» este sănătoasă. Eram foarte emoţionaţi când şi-a văzut surioara. Nu am pregătit nimic, pentru că a venit cu zece zile mai devreme. Ne ştie tot spitalul când îi este foame, în rest este foarte cuminte. Acum am atins maxim de până acum în viaţa mea. Am venit la un control şi am născut. Nu ştiam ce să fac, să plâng, să râd. Am avut frisoane, dar nu am simţit nimic în timpul operaţiei. Fiecare sarcină este diferită. Refacerea mea decurge foarte bine, deja sunt pe tocuri. A doua zi m-am ridicat din pat şi am mers, aşa că am progresat. Nicole este unul dintre nume, pentru că aşa vrea frăţiorul ei”, a declarat Elena Gheorghe pentru Cancan.ro.

De necrezut - Elena Gheorghe este pe tocuri în maternitate1

Elena Gheorghe este mama a doi copii. Fiul cel mare, Nicholas, şi-a aşteptat surioara cu nerăbdare şi atunci când a cunoscut-o a spus cu sinceritatea specifică copiilor că este foarte frumoasă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed