Home Stiri De necrezut! Lidia Buble nu are habar să se aranjeze! Care este scuza ei?

De necrezut! Lidia Buble nu are habar să se aranjeze! Care este scuza ei?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 552 views 2 minute timp de citit

Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi. În toate apariţiile la tv aceasta arată impecabil. Ceea ce nu ştim noi despre ea este că nu ştie deloc să se machieze, iar în spatele vedetei „perfecte” stă o armata de oameni. Recunoaşte că îi place să fie aranjată şi de fiecare dată când poartă un make-up se transformă, intră în pielea personajului.

De necrezut! Lidia Buble nu are habar să se aranjeze! Care este scuza ei

„Am o şedinţă foto şi avem o temă, şi anume, „femeia fatală”. Voi fi o femeie fatală, deci veţi cunoaşte o altă Lidia Buble. Să ştii că a început să-mi placă rolul ăsta. De când a început să se contureze machiajul şi apoi părul, simt aşa o fiară înăuntrul meu, care abia aşteaptă să facă noi cunoştinţe”, a declarat Lidia Buble pentru Libertatea.

De necrezut! Lidia Buble nu are habar să se aranjeze! Care este scuza ei 1

Artista a mai declarat că nu a învăţat să se machieze singură şi din acest motiv preferă să fie naturală.

Eu nu am nicio treabă, nicio taină cu machiajul, cu părul. În viaţa de zi cu zi sunt foarte naturală. Dacă nu am emisiuni sau shooting-uri, nu folosesc make-up deloc. Mai ales că este vară, îmi pun o pălărie sau o şapcă şi o pereche de ochelari şi ies din casă. Nu mă pricep, iar atunci când este nevoie, apelez la specialişti”, a mai declarat Lidia.

Lidia Buble provine dintr-o familie foarte numeroasă. Mai are acasă zece fraţi şi surori şi, fiindcă sunt penticostali, nu aveau voie să folosească farduri…

De necrezut! Lidia Buble nu are habar să se aranjeze! Care este scuza ei 2

„Eu provin dintr-o familie foarte numeroasă şi foarte simplă. Noi mereu eram cu biserica, iar la noi la biserică nu era permis să vii foarte machiată sau foarte aranjată, aşa că nu am avut parte de foarte multe farduri sau foarte multe rujuri. Mai aveam din când în când câte un strugurel (n.r. – balsam de buze)”, dar era transparent, nu era ceva evident. Noi le foloseam foarte rar, pentru că nici la şcoală nu ne era permis, deoarece eu făceam şcoala sportivă şi nu aveam voie. Să zic sincer, eu am fost foarte băieţoasă şi în continuare sunt aşa”, a mai spus cântăreaţa.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies