HomeStiri Mondene De Ziua Recunoştinţei, familia Obama a servit cina persoanelor fără adăpost de la un centru din Washington!

De Ziua Recunoştinţei, familia Obama a servit cina persoanelor fără adăpost de la un centru din Washington!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 823 views
Part-WAS-Was8984579-1-1-0_640x482 in Stiri Mondene

Barack Obama şi-a început vacanţa de Ziua Recunoştinţei printr-un gest nobil. El şi familia sa au servit cina persoanelor fără adăpost și veteranilor aflaţi la Friendship Place Center Homeless din Washington, relatează CNN.

Part-WAS-Was8984579-1-1-0_640x482

„Nu este vorba doar de spiritul de a dărui în timpul acestei perioade de vacanță, ci de obligația noastră națională de a le asigura tuturor celor care slujesc și se sacrifică pentru țara noastră un loc pe care să-l numească «acasă»”, a declarat Obama.

„Administrația mea consideră că aceasta este una dintre prioritățile noastre de top, să ne asigurăm că niciun veteran nu rămâne fără adăpost”, a mai adăugat președintele.

Preşedintele Statelor Unite a fost responsabil cu servirea curcanului și a sosului, iar prima doamnă, Michelle Obama, le-a oferit legume persoanelor din centru. Sasha și Malia s-au ocupat de pregătirea piureului de cartofi și umpluturii cu afine.

Sursa foto: cnn.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed