Home Stiri Mondene Decizie şoc: Oana Zăvoranu fără silicoane! Ce s-a întâmplat?

Decizie şoc: Oana Zăvoranu fără silicoane! Ce s-a întâmplat?

autor Elena Yvette
1,2K views

Oana Zăvoranu a trecut prin tot felul de modificări ale corpului şi, mai ales, la nivelul sânilor. S-a operat de șapte ori între anii 2005-2014.

Decizie şoc Oana Zăvoranu fără silicoane Ce s-a întâmplat 2

A urmat în 2017 cea de-a opta operaţie prin care şi-a scos implanturile. Oana Zăvoranu a decis ca la 43 de ani să înceapă o viaţă nouă. Nu mai vrea să aibă imaginea de divă sexi, ci îşi doreşte o înfăţişare naturală.

Decizie şoc Oana Zăvoranu fără silicoane Ce s-a întâmplat 1

„Îmi fac a opta operaţie la silicoane. De data asta e o treabă îndrăzneaţă pentru mine: îmi scot silicoanele de tot. Vreau să-mi schimb look-ul. Vreau să fiu mai naturală. Am slăbit şi vreau să slăbesc şi mai mult. Vreau să fiu androgină. Mi se pare foarte cool. Am avut toate numerele şi toate modelele de silicoane. Cred că sunt persoana care a avut de la 135 până la 400 şi ceva de mililitri. O să renunţ la ele de tot, să fiu naturală din cap până în picioare. N-o să mai am niciun pic de plastic în mine. Se va întâmpla în vreo zece zile”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana a făcut operaţia de îndepărtare a implanturilor cu silicon şi a apărut la plajă. Aceasta este mândră de noua înfăţişare şi a postat prima poză fără sânii care au consacrat-o…

„Stare de spirit pe soare. 100% naturală. Fără implanturi, fără sâni mari” a scris Oana Zăvoranu în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul de socializare.

Decizie şoc Oana Zăvoranu fără silicoane Ce s-a întâmplat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed