HomeStiri Mondene Declarația emoționantă a lui Ciprian Maris în urma eliminării de la „Exatlon”

Declarația emoționantă a lui Ciprian Maris în urma eliminării de la „Exatlon”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Ciprian-Maris.jpg

Ciprian Maris, concurent în echipa Faimoșilor la Exatlon, a părăsit competiția desfășurată în Republica Dominicană și a revenit acasă, în România.

Ciprian Maris in Stiri Mondene

Competiția Exatlon a fost deosebit de tensionantă în cadrul ediției din 2 aprilie, când Costin Gheorghe s-a accidentat la gleznă, necesitând intervenție medicală. Acesta a fost transportat la spital pentru a i se face investigații, părăsind, în acest mod, Exatlon, cu ochii înlăcrimați că nu își mai poate sprijini echipa. Andrei Botoacă a făcut o declarație la finalul jocului de protecție.

„O diferență mare de scor, cel puțin până la 8-1. Cred că problema a fost că ne-am dorit prea mult această victorie și am făcut multe greșeli pe traseu. Probabil că la fiecare mică greșeală ne agitam prea mult și ajungeam la final destul de panicați. Toți colegii mei își doreau să câștigăm, dar efectiv nu îmi dau seama ce s-a întâmplat la final. Se pare ca Războinicii au fost mai buni și astăzi”, a declarat acesta la Exatlon.

Ciprian Maris, îndrăgitul concurent al competiției Exatlon, a fost cel vizat în mod automat pentru a intra la duelul în urma căruia pierzătorul părăsea competiția Exatlon, din cauza faptului că procentajele erau mici. Ciprian Maris a declarat următoarele după ce a aflat că a fost nominalizat pentru duel în cadrul Exatlon:

„Am mai trecut prin asemenea dueluri, pot să spun că sunt un luptător și voi lupta până la capăt. Îmi doresc să rămân în continuare, dar fiecare dintre noi își dorește același lucru. Sunt sigur că cel care va veni cu mine la duel va da totul, pe traseu, pentru a câștiga, așa că va fi un duel foarte încins, iar cel care va fi mai bun va rămâne în joc.”

După duelul din această ediție Exatlon, scorul a fost de 3 la 0 pentru Andrei Botoacă, Ciprian Maris fiind eliminat. Acesta a făcut mărturisiri, înlăcrimat, la momentul eliminării.

„Vreau să vă spun ca am încercat să îl sabotez pe Giubi (n.r.: Andrei Botoacă). Aseară i-am dat mai mult de mâncare, în ideea că poate va fi mai lent pe traseu, dar nu mi-a ieșit J. Mă bucur tare mult că am luat parte la acest fenomen numit «Exatlon». Este foarte greu să descriu în cuvinte ceea ce am trait aici, senzațiile, oamenii pe care i-am cunoscut, întreaga echipă, practic cu toții au fost familia, timp de trei luni, cât am stat în competiție. M-am atașat foarte mult de toți, îmi sunt foarte dragi, îi iubesc ca pe frații mei, surorile mele”, a spus Ciprian Maris…

„Nu prea pot să vorbesc, îmi vine să plâng, dar de fericire, pentru că m-am aflat aici, am concurat, am dat tot ce am putut mai bun din mine. Nu mi-e rușine că merg acasă! Nu mai pot să vorbesc… îmi vine să plâng… chiar îmi e tare greu acum să mă despart de acești oameni. Acest concurs a însemnat foarte mult pentru mine. Este experiența vieții mele”, a adăugat fostul concurent al competiției Exatlon.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed