Home Stiri Declarații romantice pentru Ramona Olaru. Cătălin Cazacu a făcut o postare care a surprins-o pe vedetă

Declarații romantice pentru Ramona Olaru. Cătălin Cazacu a făcut o postare care a surprins-o pe vedetă

autor Bodnar Anca
358 views 3 minute timp de citit
  • Aniversare cu surprize romantice

  • Cătălin Cazacu i-a urat vedetei „La mulți ani” într-un mod inedit

A fost ziua Ramonei Olaru, frumoasa asistentă de la „Super Neatza”, iar urarea ce a venit din partea iubitului său, Cătălin Cazacu, a surprins-o și a lăsat-o fără cuvinte.

Postare cu surprize

Cătălin Cazacu i-a urat „La mulți ani” iubitei lui prin intermediul unei postări pe Instagram, iar asta a lăsat-o pe Ramona fără cuvinte.

„Ea e Ramona, de mulți ani îmi e prietenă și de ceva timp îmi este jumătate, deși am știut tot timpul că ea este femeia pe care am căutat-o toată viața, a durat ceva timp până să ne facem “rău” reciproc și să lăsăm pe alții în pace. Am învățat multe prostii de la ea, dar cel mai mare lucru pe care m-a învățat a fost să iubesc și pentru asta o să o respect toată viața. Azi e ziua ei, face 33 de ani, nu mai e chiar tânără și o mai și dor oasele… asta vede ea. De unde stau eu văd doar că de la an la an arată tot mai spectaculos și că pentru mine este “cea mai perfectă”… Mda, la mulți ani, Ramona”, a scris Cătălin Cazacu.

Ramona a rămas impresionată și i-a răspuns imediat.

„Ohhh… Unde ai ținut atâta emoție? Bun, chiar m-am emoționat, și aici nu mai e o glumă! Puteai să prinzi mai bine… da na… stii tu ceva! Are grijă și de tine Dumnezeu! Mulțumesc! Mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat! Ești inima mea!”, a răspuns Ramona.

Semne divine de ziua vedetei?

Ramona le-a povestit prietenilor ei virtuali că anul acesta, de ziua ei, a avut loc ceva special, ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată.

„Eu am mai spus și mai spun o dată. Niciodată de când sunt conștientă pe acest pământ, de ziua mea nu a plouat. La vârsta de 33 să plouă, mi se pare un pic așa că e ca un semn. Oricum îmi dau seama cam cât de multă lume mă iubește, ca să zic așa. Acum o dau puțin pe emoție, chiar vă mulțumesc și chiar dacă sună clișeic, mulțumesc și vouă care în fiecare zi râdeți sau mă urăriți sau apreciați tot ce postez aici. Așa arată mașina mea și poate chiar și de la oameni pe care nu i-am întâlnit niciodată. Mulțumesc”, a spus Ramona Olaru pe o rețea de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies