Declaratiile îndraznete despre femei ale Biancai Dragusanu!


552

Indignarea vedetei a pornit de la faptul că mai multe femei „ușoare” au început să poarte tricourile produse de controversatul Codin Maticiuc, cu un mesaj pe măsură: „Fiți femei, curve-s destule!”.

Declaratiile îndraznete despre femei ale Biancai Dragusanu!

Bianca Drăgușanu a postat pe pagina sa de socializare o poză provocatoare ce îi pune în evidență atât formele voluptoase, cât și privirea de felină.

Pe lângă această poză, vedeta a adăugat un mesaj pentru Codin Maticiuc: „Dintr-o dată toate sunt femei!”.

Bianca a subliniat faptul că reacția sa a fost doar la adresa femeilor de moravuri ușoare ce poartă aceste tricouri. De altfel, vedeta a mai adăugat și că prin această postare nu a avut intenția de a jigni femeile…

„Am pus fotografia aseară (duminică – n.r.). Mi s-a părut foarte amuzant faptul că toate curvele sunt doamne. Exact cele care sunt de o condiție morală mai îndoielnică îşi iau tricouri cu mesajul «Fiți femei, curve-s destule». Sunt multe care sunt escorte și îşi pun tricou cu mesajul acesta. A fost invadat internetul de femei! Am pus poza aia cu mine pentru că e sugestivă, mai ales poziția, și îmi asum. Toate suntem curve în anumite momente sau am fost la un moment dat. Prin gândire, prin comportament, prin ceea ce le facem celor de lângă noi. Și ca bărbat poți fi curvă! Nu am vrut să jignesc pe nimeni, ci doar mi s-a părut o chestie amuzantă și am vrut să atrag atenția asupra faptului că trebuie să ne asumăm cine suntem și nu să pozăm toate în femeile perfecte!” este declarația Biancăi pentru cancan.ro.

Citește și:  Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea din darul de nuntă! Cei 250 de invitați au fost generoși
loading...