HomeStiri Mondene Deea Maxer a vorbit despre inceputul relatiei cu Dinu si despre prima experienta amoroasa: „Am tinut ochii inchisi”

Deea Maxer a vorbit despre inceputul relatiei cu Dinu si despre prima experienta amoroasa: „Am tinut ochii inchisi”

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Deea-Maxer-a-vorbit-despre-inceputul-relatiei-cu-Dinu-si-despre-prima-experienta-amoroasa-„Am-tinut-ochii-inchisi”.jpeg

Deea Maxer împreună cu Dinu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi par a fi împreună dintotdeauna, au o relație de doisprezece ani și sunt căsătoriți de zece. Rezultatul iubirii lor este micuțul Andreas.

Deea Maxer a vorbit despre inceputul relatiei cu Dinu si despre prima experienta amoroasa „Am tinut ochii inchisi”

Deea Maxer a povestit despre începuturile relației lor și prima experiență amoroasă, care a fost chiar cu Dinu.

Deea Maxer a avut prima noapte de amor cu Dinu, cel care i-a devenit soț.

„A fost primul meu iubit. I-am avut ca model pe părinții mei. Și tatăl meu a fost primul bărbat din viața mamei”, spunea Deea Maxer într-un interviu.

Despre acel moment, Deea și-a amintit doar: „Am ținut ochii închiși”.

Pentru că s-a îndrăgostit de un băiat cu 16 ani mai mare decât ea, Deea, adolescenta de doar 16 ani, a hotărât să fugă de acasă cu cel care urma să îi devină soț.

Deea Maxer a vorbit despre inceputul relatiei cu Dinu si despre prima experienta amoroasa „Am tinut ochii inchisi”

„Mama cu tata bănuiau (n.r. – că sunt împreună), pentru că eu eram cu Dinu la mare, el era manager, au venit în vizită. Eu dormeam în cameră cu Dinu, restul fetelor erau în altă cameră…
Am zis: «Păi, fetele astea se duc la gagici, pe mine Dinu mă apără»… Dinu era leşinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară. E cu 16 ani mai mare ca mine şi eu avem 16 ani”, a mai povestit soția lui Dinu Maxer.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed