Home Stiri Deea Maxer și Cristina Ich, în conflict de proporții. De la ce a pornit

Deea Maxer și Cristina Ich, în conflict de proporții. De la ce a pornit

autor Negriu Elena
485 vizualizari

Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, o atacă dur pe Cristina Ich prin intermediul platformelor online, unde și-a exprimat părerea acidă despre cea care este supranumită „Angelina Jolie de România”.

2

 Ambele mai au puțin până când vor naște, dar iubita lui Alex Pițurcă a dezvăluit sarcina abia când se afla în luna a șasea.

Cristina Ich a precizat că a ales să țină în secret sarcina până atunci pentru a nu se folosi de băiețelul său pentru imagine, pentru a promova diverse produse.

3

„Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu

Și nici în continuare nu îmi doresc acest lucru”, a declarat Cristina Ich atunci când a anunțat că este însărcinată.

4

În ciuda celor spuse atunci, Cristina Ich a continuat să facă reclame unor produse pentru copii, iar de curând a promovat un căruț pentru bebeluș pe care l-a primit.

Acest fapt a determinat-o pe Deea Maxer să răbufnească și să lanseze cuvinte usturătoare la adresa Cristinei Ich, acuzând-o de ipocrizie.

5

„Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el.

Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva… Acum câteva luni. Asumă-ţi.

Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, este mesajul pe care l-a scris Deea Maxer pe contul său de Instagram.

La final, Deea Maxer a scris și că totul „este un pamflet şi trebuie tratat ca atare”…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies