Home Stiri Delia a refuzat să participe la ”Asia Express” și a spus și de ce

Delia a refuzat să participe la ”Asia Express” și a spus și de ce

autor Mirela
59 vizualizari
  • Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară.
  • Delia a primit mai multe oferte, printre care și aceea de a participa la ”Asia Express”.
  • Cu toate acestea, artista a decis să refuze.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta are o carieră de succes care a început în urmă cu zeci de ani, iar melodiile sale continuă să fie îndrăgite de foarte multe persoane.

Deoarece este extrem de apreciată de către cei din jur, iar felul ei de a fi stârnește mereu amuzament în rândul celorlalți, Delia a primit mai multe oferte, printre care și aceea de a participa la ”Asia Express”.

Cu toate acestea, artista a decis să refuze, în ciuda faptului că fanii ei și-au exprimat de mai multe ori dorința de a o vedea acolo.

Ce spune Delia despre participarea la ”Asia Express”?

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar, cu «ajutorul» acestei pandemii, mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a mărturisit Delia.

Artista, aspru criticată din cauza vacanțelor în care merge

Delia este o împătimită a vacanțelor și merge în diferite țări, ori de câte ori are ocazia. De curând, aceasta a fost din nou în străinătate, acolo unde a făcut mai multe expediții pe munte, un obicei pe care îl are de foarte mult timp și care o face foarte fericită.

Cu toate acestea, unii internauți au criticat-o pentru decizia ei de a-și face vacanțele în străinătate. Cu toate acestea, Delia a reacționat imediat, spunând că a făcut foarte multe trasee în România, fără ca nimeni să știe, dar și faptul că este bine să călătorești și în străinătate, pentru a-ți lărgi orizonturile.

Sursa

Sursa

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies