Home Stiri Delia a spus care este motivul pentru care nu vrea să participe la „Asia Express”

Delia a spus care este motivul pentru care nu vrea să participe la „Asia Express”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 544 views 2 minute timp de citit

În cadrul unei emisiuni difuzate pe YouTube, Delia a spus care este motivul pentru care nu ar vrea să participe la Asia Express, deși este un fan foarte mare al emisiunii.

„Am văzut niște oribilități ultima dată, de nu-mi venea să mă mai uit. Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu. Era ceva ciudat rău… un Grinch absolut, de nu există. Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea”, a spus Delia pe YouTube.

„Eu nu vreau să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan (n.red. – soțul ei), cu nimeni altcineva, și el nu vrea. Cu gândacii nu am o problemă, că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Asia de câini”, a mai spus artista în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa, mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și, să înțelegi, a vorbit despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia în cadrul emisiunii de la Antena 1, după glumele despre violența domestică ale unui concurent.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a mărturisit Delia pentru cei de la hotnews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies