Home Stiri Delia a vorbit deschis despre traumele din copilărie

Delia a vorbit deschis despre traumele din copilărie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 358 views 3 minute timp de citit

În cadrul unui interviu, Delia a vorbit despre traumele pe care le are din copilărie. Pentru a deveni o artistă atât de bună, aceasta a trebuit să facă mai multe sacrificii, dar care au efecte neplăcute.

„Nu studiez foarte mult la niciunul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut. Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine. Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie.

Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria”, a spus Delia pentru cei de la libertatea.ro.

Delia s-a confruntat cu violența

În cadrul emisiunii iUmor, unul dintre concurenți a avut un număr de stand-up comedy care nu a fost deloc pe placul Deliei. Tânărul a făcut mai multe glume la adresa unor persoane publice din România care au fost bătute de către partenerii de viață, ceea ce a dus la o adevărată avalanșă de remarci din partea membrei juriului.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa, mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și, să înțelegi, a vorbit despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a spus Delia pentru cei de la hotnews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies