Home Stiri Delia, atacată dur: „Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărâmiță din averea ta colosală”. Replica artistei

Delia, atacată dur: „Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărâmiță din averea ta colosală”. Replica artistei

autor Negriu Elena
767 vizualizari

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România, dar nu este ferită de critici.

Aceasta este cunoscută pentru stilul luxos de viață pe care îl duce și extravaganțele pe care le afișează.

2

Artista a fost de curând atacată dur în mediul on-line de către un internaut care i-a transmis să nu se mai maimuțărească și să facă donații spitalelor.

„Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărâmiță din averea ta colosală.

Donează câteva genți din colecția ta imensă”, i-a scris o persoană pe Instagram.

3

Delia i-a oferit replică, sugerând că, mai ales în această perioadă, oamenii ar trebui să fie mai empatici.

„Răutatea atinge cote alarmante :(( mai ales în perioada asta… când totul trebuie să fie despre empatie și… ❤”, a răspuns cântăreața.

Puține persoane cunosc faptul că Delia obișnuiește să facă donații, dar nu îi place să vorbească despre actele de caritate pe care le face.

Cu toate acestea, de curând a vorbit despre acest lucru prin intermediul unui InstaStory, precizând că atât ea, cât și soțul său, Răzvan Munteanu, au făcut donații de zeci de mii de euro și nu se vor opri aici.

„Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari… Donații de ordinul zecilor de mii de euro.

Și cu siguranță vom continua să ajutăm, pentru că lucrurile par să fie abia la început, din păcate”, a spus Delia pe InstaStory.

Sursa: ciao.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies