Home Stiri Delia, declarații despre primul său copil

Delia, declarații despre primul său copil

autor Buinoschi Andreea
580 vizualizari

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră impresionantă și mulți fani care o susțin întotdeauna. Cu toate acestea, urmăritorii săi au ceva de obiectat, fiind nemulțumiți de faptul că, la 38 de ani, încă nu are un copil.

În cadrul unui interviu acordat pentru unica.ro, Delia a spus că nu vrea să facă un copil, deoarece lumea în care trăim nu este propice pentru dezvoltarea unui suflet inocent.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n. r.: sora ei, care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat artista.

Mai mult decât atât, se pare că Delia nu poate rămâne însărcinată, din cauza unor probleme de sănătate pe care le ține ascunse. Mama sa, Gina Matache, a oferit mai multe informații. „În tinerețe, rămâneam însărcinată și dacă beam apă însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, de-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a spus mama Deliei în cadrul emisiunii lui Mihai Morar.

La sfârșitul anului trecut, soțul artistei a spus că vor să facă un copil și chiar lucrează la acest lucru: „În momentul acesta, lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies