Home Stiri Delia, despre participarea la „Asia Express”: „Nu cred că aş avea nimic de pierdut”

Delia, despre participarea la „Asia Express”: „Nu cred că aş avea nimic de pierdut”

autor Negriu Elena
127 vizualizari

Competiția Asia Express este extrem de apreciată nu doar în rândul oamenilor de rând, ci și al persoanelor publice. Recent, cântăreața Delia și-a exprimat dorința de a participa în următorul sezon al acestei emisiuni.

2

Delia este atrasă de locații noi și nu se teme de gradul ridicat de dificultate a probelor la care sunt supuși concurenții în cadrul competiției Asia Express. Cu toate acestea, frumoasa vedetă crede că timpul nu îi va permite să poată participa, deoarece în perioada când se filmează această emisiune va fi implicată în multe alte proiecte. Aceasta a oferit mai multe detalii într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

„Da, păi vorbeam. Am vorbit şi cu Ana Morodan… şi cu Morodan şi cu Boandă. Îmi place ideea, însă nu ştiu în ce măsură pot să merg, pentru că planurile noastre din toamnă sunt… Audiții «X Factor», alte audiții «iUmor», «Acadelia». Nu ştiu dacă am să reușesc. De dorit îmi doresc”, a spus Delia.

Aceasta s-a declarat încântată dacă ar putea concura împreună cu soțul său, Răzvan Munteanu.

„Cu Răzvan? M-aş duce cu el pentru că mi se pare că e o experienţă foarte interesantă pe care o merită persoana ta dragă. Mă alint când spun că vreau să merg, pentru că nu am să pot. Acolo nu prea ai acces la machiaj, la… Nu asta ar fi problema, pentru că eu mă prezint destul de des natural şi lumea îmi ştie faţa şi, şi… adică nu ar fi o problemă să descopere altceva. Nu cred că aş avea nimic de pierdut, doar să îmi permită timpul… şi în momentul ăsta nu cred că pot.

Cred că o să îmi fac un «Asia Express» al meu. Am mai mulţi prieteni în «Asia Express», dar cei mai apropiaţi şi primii pe listă sunt Cocuţa şi Bogdan, dar m-am cunoscut mai bine cu Ana Morodan şi Teleşpan şi îmi sunt foarte dragi. Ar fi incorect să zic că îi prefer doar pe Cocuţa şi Bogdan, îmi plac toţi. Îl ştiu foarte bine şi pe CRBL, îmi place şi Oase. Îmi plac toţi”, a adăugat îndrăgita artistă…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies