Delia, destăinuiri în culisele emisiunii „iUmor”: „Râd uşor şi uit repede, sunt femeia ideală!”


371

De la începutul lunii aprilie, Delia, alături de Cheloo şi Mihai Bendeac, formează juriul emisiunii „iUmor”, ce cuprinde momente de teatru, stand-up, muzică, coregrafii amuzante sau şocante, circ, magie etc., tot ceea ce îi face pe oameni să râdă. 

dd

Fiind o fire veselă, mai mereu, după cum bine se ştie, Delia a mărturisit colegilor săi juraţi, în timpul filmărilor pentru emisiune:

„Râd uşor şi uit repede, sunt femeia idealã!

„Atât timp cât ceea ce fac e amuzant, pot să facă orice, de la circ, la teatru, la coregrafii, orice. Dar sã fie amuzanţi. Dacã nu ne fac sã râdem, e clar, locul lor nu e acolo!”, a declarat artista, în ceea ce priveşte numerele concurenţilor.

Tot în timpul filmărilor, artista le-a mai mărturisit colegilor săi ceea ce îi place să facă în timpul liber, pentru a se relaxa:

Îmi place foarte mult să conduc, simt că e modul meu în care mă deconectez puţin de la lumea asta agitată şi, desigur, să fac plajă. Moţăiala de pe şezlong, cu zgomotul valurilor pe fundal şi un cocktail rece nu se compară cu nimic”. Cred că faptul că nu am suficient timp să fac tot ce îmi propun mã macinã cel mai tare. Dimineaţa mă trezesc cu atâta energie, încât simt că aş putea muta munţii din loc, însă ziua nu are atâtea ore pe cât aş avea eu nevoie. Mai lucrăm la asta…”

Sursa foto: spynews.ro

Citește și:  Îți mai aduci aminte de Nicole din „Lacrimi de iubire”? Cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă acum
loading...