Home Stiri Delia explică de ce au deranjat-o glumele despre femeile abuzate: „Am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă”

Delia explică de ce au deranjat-o glumele despre femeile abuzate: „Am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 595 views 2 minute timp de citit

În cadrul emisiunii iUmor, unul dintre concurenți a avut un număr de stand-up comedy care nu a fost deloc pe placul Deliei. Tânărul a făcut mai multe glume la adresa unor persoane publice din România care au fost bătute de către partenerii de viață, ceea ce a dus la o adevărată avalanșă de remarci din partea membrei juriului.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa, mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și, să înțelegi, a vorbit despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Mai multe persoane din mediul online și nu numai au fost de partea artistei, susținând că glumele pe care concurentul le-a făcut nu au fost deloc inspirate, acesta aducând în discuție bătăile pe care Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Alexandra Stan le-au primit.

Pentru cei de la hotnews.ro, Delia a explicat de ce a avut acea reacție, totul fiind legat de anumite evenimente ce s-au întâmplat în urmă cu mai mult timp și care, într-un fel, au marcat-o.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a spus Delia pentru cei de la hotnews.ro…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies