HomeStiri Mondene Delia împlinește 35 de ani. Artista va da o super petrecere

Delia împlinește 35 de ani. Artista va da o super petrecere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 914 views
delia-implineste-35-de-ani-artista-va-da-o-super-petrecere

Delia se pregătește de sărbătorit, pentru că pe 7 februarie împlinește 35 de ani. Vedeta a vorbit despre petrecerea pe care o pune la cale.

delia-implineste-35-de-ani-artista-va-da-o-super-petrecere

După ce s-a relaxat o lună de zile în Thailanda, Delia e gată să aibă o revenire în forță. Până la marele concert pe care îl va susține abia în martie la Sala Palatului din București, artista are timp să petreacă, pentru că mâine, 7 februarie, împlinește 35 de ani. Vedeta a vorbit despre cum se simte la această vârstă, dar și despre cum urmează să sărbătorească.

„Deşi pare un clişeu, age is just a number (n.red.: vârsta e doar un număr). Nu mă simt diferit, e pur şi simplu perioada din viaţă prin care trec acum.

E o zi atât de frumoasă! Mesajele, telefoanele, urările încep încă de la miezul nopţii. De multe ori, ziua mea m-a prins cântând, ceea ce mă bucură, pentru că m-a prins făcând ceea ce-mi place cel mai mult.

Cred că anul ăsta dau o petrecere mai mare. În fiecare an ţin un party, uneori mai restrâns, alteori mai mare. Mi-a plăcut mult un an în care mi-a mixat Gojira. Îmi aduc aminte că erau baloane de ale căror aţe erau prinse fotografii cu mine şi cu invitaţii. E minunat să dai cu nasul în atâtea amintiri”, a declarat Delia pentru Libertatea…

Deși anul acesta Delia împlinește și cinci ani de când s-a căsătorit cu impresarul ei, vedeta nu pare să dea prea mare importanță acestui eveniment. „Anii care au trecut de la nuntă nu i-am simţit. Ne completăm atât de bine, încât nu-ţi dai seama când trece timpul. Pentru mine e ca şi cum ne-am întâlnit abia ieri. Sărbătorim trecerea unor ani, dar nimic special. Ne spunem «La mulţi ani!», ne cumpărăm cadouri. De obicei, fiecare ştie ce vrea celălalt, e simplu”, a mai spus artista.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed