HomeStiri Mondene Delia împlinește astăzi 35 de ani și a făcut un anunț surprinzător: „Nu am primit niciun cadou”

Delia împlinește astăzi 35 de ani și a făcut un anunț surprinzător: „Nu am primit niciun cadou”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 887 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/delia-implineste-astazi-35-si-facut-un-anunt-surprinzator-nu-primit-niciun-cadou.jpg

Pe Delia, ziua de naștere a prins-o muncind pe platoul de filmare. Cu toate acestea, vedeta nu regretă acest lucru și și-a făcut timp să își țină la curent fanii cu activitățile ei.

delia-implineste-astazi-35-si-facut-un-anunt-surprinzator-nu-primit-niciun-cadou

Delia împlinește astăzi 35 de ani, iar până la petrecerea cu zeci de invitați pe care a anunțat-o, artista are de muncit. Ea s-a aflat astăzi pe platourile de filmare, unde a lucrat la unul din proiectele sale profesionale. În ciuda programului încărcat, ea și-a făcut timp să-i acorde câteva minute Simonei Gherghe, care i-a adresat câteva întrebări.

„De ziua mea muncesc. Mihai îmi face semne să muncesc mai repede cu interviul cu voi ca să mă întorc aici, la filmări. Sunt sărbătorita zilei, trebuie să fie exact aşa cum e. Nu, nu am primit niciun cadou, ci saci de pufuleţi. Saci imenşi de pufuleţi şi covrigi, dar nu prea m-am bucurat când i-am primit. Programează-ţi de acum, pentru că sunt oferte foarte bune. Vreau să văd Mexic, Peru”, a mărturisit Delia.

Cu acest prilej, Simona Gherghe a mărturisit că este o fană a artistei și că îi urmărește postările de pe Instagram.

„Ce faci, Delia, mai poţi? De ziua ta munceşti? Eşti sărbătorita zilei. Arăţi foarte bine după petrecere, nu se vede nimic. Eu când o să mă fac mare, deşi eu sunt mai mare ca ea, eu vreau să fiu Delia, pentru că atât de mult o admir pe Delia pentru locurile prin care călătoreşte. Şi de fiecare dată când vreau să mă rup de stres, de încărcătura asta zi de zi, mă uit pe Instagramul ei. Urmăriţi Instagramul Deliei, că aveţi ce să vedeţi”, a spus Simona Gherghe…

Mama Deliei a fost una dintre primele persoane care i-au transmis vedetei urări. „La mulți ani, copil bălai! Mulțumesc, Răzvan (n.r. soțul Deliei) pentru dragostea și grija cu care o susții”, i-a transmis Gina Matache fiicei sale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed