Home Stiri Delia, luată în vizor de internauți. Cum s-a apărat artista?

Delia, luată în vizor de internauți. Cum s-a apărat artista?

autor Mirela
135 vizualizari
  • Delia este o împătimită a vacanțelor și a mers în cele mai frumoase colțuri ale planetei.
  • Aceasta merge destul de des în străinătate, ori de câte ori are ocazia.
  • Artista a fost trasă la răspundere, pentru că nu merge în vacanță și în țara noastră.

Delia iubește vacanțele, motiv pentru care pleacă destul de des în străinătate. Aceasta a mers în Thailanda, în Maldive și nu numai. Deși s-ar putea spune că artista iubește vacanțele exotice, aceasta adoră și drumețiile și nu doar pe cele de peste hotare.

Multe persoane o trag la răspundere pentru că nu rămâne și în țara noastră. Sătulă de astfel de comentarii, Delia a reacționat și a făcut câteva afirmații despre acest lucru.

Ce spune Delia despre comentariile legate de vacanțele sale?

„Îți dai seama să îndrăznești să vrei să vezi planeta asta cu toate frumusețile ei. Nu e de bon-ton, dacă nu te mai duci în România, dar de ce? Aoleu. Feti, ți-am zis… Când mergeam eu pe Transalpina, Făgăraș, Bucegi. De câte ori am făcut Bucegii, măi fetiță, tu învățai să faci selfie-uri în oglindă.

Calmează-te! Du-te și călătorește dacă ai șansa și ocazia și curiozitatea! E cel mai frumos lucru pe care poți să-l faci. Scoate-ți ochelarii de cal și hai să avem niște orizonturi mai mari” Te pup” Nu fi supi!”, a spus Delia, după ce a fost acuzată că merge în afară.

Artista, acuzată că nu vrea un copil

Anul acesta, Delia a împlinit vârsta de 40 de ani. Cu toate acestea, până în momentul de față, artista nu a adus pe lume niciun copil și multe persoane au tras-o la răspundere pentru această decizie.

Deși, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, mama sa a declarat că nu poate avea copii din cauza unor probleme medicale, de fiecare dată, jurata de la Antena 1 a spus că nu este pregătită pentru a avea un copil. De multe ori, această întrebare i-a fost pusă și, de multe ori, soția lui Răzvan Munteanu s-a arătat a fi extrem de deranjată de o astfel de întrebare atât de personală.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies