Home Stiri Delia Matache a dat, în cele din urmă, vestea. Artista este însărcinată

Delia Matache a dat, în cele din urmă, vestea. Artista este însărcinată

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Delia Matache este una dintre cele mai talentate și mai de succes artiste din România. Cu toate acestea, vedeta Antena 1 nu a scăpat de întrebările celor din jur legate de momentul în care va aduce pe lume un copil. Deși de mai multe ori a spus că nu vrea să fie mamă, în cadrul emisiunii IUmor, aceasta a spus că este însărcinată.

„Delia: «Sunt însărcinată!»

Mihai Bendeac: «Ești însărcinată?»

Delia: «Am un bebe!»”, a declarat membra juriului, punând mâinile pe burtă.

„Mihai Bendeac: «Adică Matache nu o să mai fie Matache.»

Șerban Copoţ: «(Ma)Matache»”, a fost discuția acestora, dar care să fi fost făcută în spirit de glumă.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei, care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a spus vedeta în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la Unica.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «Made in Romania». Nu cred că oamenii de pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă «confuzeze» foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mai spus aceasta, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui alt interviu…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies