Home Stiri Delia Matache și-a cununat sora și a pățit-o: „Mi s-a făcut puțin rău pentru că nu am mâncat nimic toată ziua…”

Delia Matache și-a cununat sora și a pățit-o: „Mi s-a făcut puțin rău pentru că nu am mâncat nimic toată ziua…”

autor Elena Yvette
939 views 3 minute timp de citit

Delia Matache a devenit nașă de cununie pentru sora ei cea mică, Oana Matache. Duminică a avut loc cununia religioasă, unde Delia, însoțită de soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost nași.

Delia Matache și-a cununat sora și a pățit-o

Emoțiile evenimentului și-au spus cuvântul, iar Oanei i s-a făcut rău în biserică. Este posibil ca motivul să fi fost faptul că Oana este însărcinată în două luni.
Nasa Delia Matache
Delia a purtat la nuntă o rochie foarte sexi, poate puțin nepotrivită pentru un eveniment ca acesta la biserică, a fost strălucitoare, foarte decoltată și, în plus, avea și o crăpătura lungă pe picior. Însă, Delia ne-a obișnuit cu astfel de ținute extravagante, iar ținuta sa specială nu a știrbit farmecul miresei, care a fost și ea superbă.
Delia Matache si Oana Matache
Oana Matache, însărcinată în luna a doua, a fost de-a dreptul fabuloasă, într-o rochie creată de un designer român.

Oana a declarat la ieșirea din biserică motivul pentru care i s-a făcut rău, chiar dacă era vizibil emoționată: „Mi s-a făcut puțin rău pentru că nu am mâncat nimic toată ziua…”. Mireasa a mai oferit și câteva detalii referitoare la petrecere: „Va cânta Delia, mama va cânta muzică populară, vom avea o trupă, The Vintage Band, în care am cântat și eu, și un DJ… Delia s-a implicat subtil. Mi-a spus mai puțin, dar mai mult a făcut… Tortul va fi servit cu polonicul, este din bezea și sirop de fructe. Vom avea dansul mirilor. Nu vom avea chestii precum scosul jartierei, băutul șampaniei din pantof sau găina. Mi se pare oribil. Am făcut o nuntă clasică”, a mai spus fiica Ginei Matache, Oana.

Tatăl celor două blonde nu a fost prezent la nuntă, deoarece nu a putut pleca de la Muntele Athos, unde își trăiește viața de zi cu zi.
Tatal Deliei Matache si al Oanei
Delia Matache a făcut și ea câteva declarații la ieșirea din biserică:
„Tot eu cred că o să le botez bebelușul. N-o să le dau sfaturi. Trebuie să fie pentru invitați. Nu știu dacă voi schimba ținuta. Eventual o să iau un tricou, jeanși și bocanci. Ne relaxăm. Nu știu ce are Oana în plan acum. Vedem dacă mai cunun. E destul deocamdată. Noi suntem pe improvizație foarte mult, nu calculăm, facem ce ne vine. Tata ne-a transmis un mesaj. A fost în familie. Dar n-o să stau să spun. Nu e nimic fabulos și nemaiauzit. Clasicul. Nu știu cât au costat ținutele. Serios! Nu știu de ce am ales bujorii pentru buchet… Îmi place că e culoarea burgundi și se potriveste”.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies