Home Stiri Delia, reacție acidă, după ce a fost criticată pentru modul în care se îmbracă: „Ipocriților!”

Delia, reacție acidă, după ce a fost criticată pentru modul în care se îmbracă: „Ipocriților!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 511 views 2 minute timp de citit

Delia este una dintre cele mai nonconformiste vedete din țara noastră. Aceasta a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe schimbări de look, iar vestimentația sa iese în evidență foarte ușor. Cu toate acestea, multe persoane nu apreciază modul în care ea se îmbracă, motiv pentru care au tot criticat-o pentru ceea ce poartă.

În urmă cu scurt timp, enervată de lucrurile pe care persoanele le spun la adresa sa, aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, prin care spune că ea este criticată pentru simplul fapt că nu este un artist din afară.

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele, că nu mai țin de prezent”, a scris aceasta în mediul online, în dreptul unor imagini cu vedete din afară ce nu aveau o vestimentație acceptată în țara noastră.

Delia sare în apărarea femeilor abuzate

În urmă cu doar câteva săptămâni, Delia a avut o reacție explozivă, în momentul în care un concurent de la emisiunea pe care o jurizează la Antena 1 a făcut glume despre femeile abuzate fizic.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa, mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și, să înțelegi, a vorbit despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a spus Delia pentru cei de la hotnews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies