Home Stiri Delia și Loredana Groza, atingeri senzuale. Iată imaginile!

Delia și Loredana Groza, atingeri senzuale. Iată imaginile!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, cele două dive ale industriei muzicale au apărut pe coperta Viva!, iar fanii sunt în delir. Artistele au vorbit despre viața personală și despre presupusa rivalitate dintre cele două. Imaginile au fost de senzație, iar poza de copertă este cea mai bună dintre toate. Delia îi atinge piciorul Loredanei, iar bustul și posteriorul acesteia ies în evidență.

„E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa-zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu.

În momentul în care i-am scris și produs primul cântec și videoclip și a apărut pentru prima oară în fața publicului în toată campania «Un calculator, o șansă în plus în viitor». Așa că, da, am avut mână bună, se pare. (n. r. – zâmbește)”, le-a spus Lori celor de la Viva.ro.

Delia a declarat că este foarte fericită că poate face parte din același juriu ca Loredana: „Cred că România e o țară destul de mică pentru a exista rivalitate între atât de puține vârfuri și atât de puțini artiști. Eu sunt de părere că ar trebui să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ținem aproape și să ne bucurăm că există competiție, să ne bucurăm de succesul colegilor, pentru că, repet, sunt foarte puțini care demonstrează de la an la an că rezistă în această industrie, că sunt în continuare relevanți și au un cuvânt de spus. Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună!”, a spus Delia…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies