Home Stiri Delia spune care este motivul pentru care nu are copii

Delia spune care este motivul pentru care nu are copii

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 412 views 2 minute timp de citit

Din cauza faptului că, până la vârsta de 39 de ani, Delia nu a făcut niciun copil, multe persoane sunt cu ochii pe ea şi o critică pentru acest lucru, deoarece a decis să nu se încadreze în normele sociale. Aceasta a acordat un interviu şi a spus care este motivul pentru care nu vrea să fie mamă.

„Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”, a spus aceasta, potrivit cancan.ro.

„De multe ori, nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă, primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar, în rest, de atât timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac.

Nu cred că am avut ceva de acceptat cu greu la mine. Pur şi simplu, am învăţat, în timp, să mă accept aşa cum sunt, să fiu tolerantă cu mine însămi, să fiu blândă cu mine în zilele în care chiar nu le pot face pe toate. Cred că o relaţie bună cu tine însuţi stă la baza unei vieţi echilibrate”, a spus artista în cadrul Weekend Adevărul…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies