Home Stiri Delia spune dacă va avea sau nu un copil: „Vrem sau nu”

Delia spune dacă va avea sau nu un copil: „Vrem sau nu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 254 views 2 minute timp de citit

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, motiv pentru care viața sa reprezintă o curiozitate pentru toată lumea. Anul acesta, artista a împlinit vârsta de 40 de ani și nu are niciun copil până în prezent. Din cauza acestui lucru, nu puține au fost persoanele care au tras-o la răspundere pentru decizia sa, fiind un subiect ce o deranjează atunci când este abordat.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță: ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim! Rămâne varianta ne mai gândim.”, a spus jurata de la Antena 1, conform celor de la cancan.ro.

Delia susține că nu vrea un copil, în timp ce mama ei spune că problemele medicale sunt de vină

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n. r.: sora ei, care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat artista pentru unica.ro acum ceva vreme.

„În tinerețe, rămâneam însărcinată și dacă beam apă însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, de-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a spus mama Deliei, în urmă cu mai mult timp, în cadrul emisiunii lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies