Home Stiri Delia vorbește despre clipele grele prin care a trecut când era mică: „Ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncăm”

Delia vorbește despre clipele grele prin care a trecut când era mică: „Ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncăm”

autor Buinoschi Andreea
138 vizualizari

După ce a văzut filmulețul în care un primar își umilește fata, Delia și-a adus aminte de câteva traume pe care le-a suferit în copilărie. Perioada în care a fost la grădiniță nu a fost atât de frumoasă pe cât ar fi fost normal, iar cântăreața a detaliat aceste amintiri neplăcute.

„Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare, doar că pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți… Fără nicio Drama Queen. Pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a spus aceasta.

2

„Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncăm”, a mai declarat artista.

3

Într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, Delia a vorbit despre clipele frumoase din copilărie: „Eu zic că a fost foarte drăguţă, am avut parte şi de multe momente clasice de copilărie, pe lângă şcoală şi studiu, stăteam destul de mult pe afară, mai mult pe afară decât în casă, mergeam la ţară la bunici în fiecare vară. Nu am fost o familie bogată, dar, privind în urmă, pot spune că nu mi-a lipsit nimic. Nu pot spune, de exemplu, că aş fi vrut mai multe dulciuri şi n-am avut”.

4

„Nu am fost un copil-model, deşi s-a dovedit că exista potențial, dar mijloacele nu erau cele mai potrivite. Profesorii erau prea îndoctrinați, scorțoși. Poate a fost bine, poate nu, habar n-am. Dar nu am fost un copil-model. Cred că am rămas şi corijentă”, a mai spus îndrăgita artistă…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies