Home Stiri Denisa Filcea, criticată pentru ceea ce spune despre rolul de mamă: „Nu am să dramatizez ce trăiesc”

Denisa Filcea, criticată pentru ceea ce spune despre rolul de mamă: „Nu am să dramatizez ce trăiesc”

autor Mirela
547 views 3 minute timp de citit
  • Denisa Filcea, soția lui Flick, a adus pe lume primul lor copil în urmă cu mai puțin de o lună.
  • Cei doi soți trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.
  • Cu toate acestea, modelul a fost criticat pentru una dintre afirmațiile pe care le-a făcut.

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți în urmă cu mai puțin de o lună. Modelul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe nume Eva Maria.

De câteva ori, soția lui Flick a declarat că primele săptămâni alături de copil i s-au părut ușoare, motiv pentru care a fost luată la rost de unii internauți.

Ce a răspuns Denisa Filcea?

„M-a certat o femeie, proaspătă «mămică», printr-un comentariu pe canalul meu de YouTube, că ceea ce povesteam despre experiența noastră în calitate de părinți nu este real și că, de fapt, primele săptămâni cu un nou născut sunt grele (motivele ei ar fi: alăptatul și nopțile nedormite). NU, nu mi se pare greu să mă trezesc de două sau trei ori pe noapte să-mi hrănesc fetița și să mă joc cu ea până adoarme la loc sau, pur și simplu, să o țin în brațe, pentru că așa își dorește ea. ADOR! Și am fost binecuvântată cu o fetiță foarte cuminte.

Denisa Filcea, criticată pentru ceea ce spune despre rolul de mamă „Nu am să dramatizez ce trăiesc”Probabil faptul că am fost liniștită pe perioada sarcinii și faptul că este liniște în familia noastră se regăsește și în starea ei de spirit. NU, nu mi se pare greu să o alăptez, din contră, este ceva magic, un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, un sentiment care îmi umple sufletul de bucurie amestecată cu magie. NU mi se pare greu să am grijă, indiferent ce presupune, de un suflet pe care eu l-am vrut în viața mea”, a scris aceasta în mediul online.

Soția lui Filck le-a dat sfaturi prețioase mamelor

„Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și cred că ar trebui să ne bucurăm și să fim recunoscători până la Dumnezeu pentru binecuvântarea primită și să încetăm să ne plângem de tot ce înseamnă asta. Îmi pare rău dacă sunt mămici care simt că nu mai pot, însă alegerea bărbatului potrivit în rol de tată pentru copiii noștri este un pas extrem de important! Nu doar pentru ajutorul propriu-zis, dar, mai ales, pentru cel psihic. Cred că e momentul în 2022 să fim atât de evoluate, încât doar să ne bucurăm de tot ce presupune a fi mamă și a aduce pe lume un suflet, fără să dramatizăm și să ne plângem, știam ce urmează, nu?

Nu mai speriați femeile care încă nu au trăit această experiență! Simplul fapt că unora vă este greu nu înseamnă că este realmente ceva greu. Simplul fapt că nu reușiți (unele) să vă focusați pe fericire și să ieșiți din zona de victimă sau falsă eroină nu înseamnă că toată lumea gândește la fel. Nu am să dramatizez ce trăiesc doar pentru a atrage atenția și a câștiga empatia falsă a unor persoane. NU, nu-mi este greu să fiu mamă. Am ceea ce mi-am dorit. Este magic!”, a încheiat aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies