HomeStiri Mondene Denisa Filcea și Flick urmează să devină părinți

Denisa Filcea și Flick urmează să devină părinți

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 949 views
Denisa Filcea și Flick urmează să devină părinți in Stiri Mondene

Denisa Filcea și Flick urmează să devină părinți. Vestea despre venirea pe lume a primului copil a fost dată  în urmă cu doar câteva ore, iar fanii s-au întrecut în felicitări. Cei doi viitori părinți au ținut sarcina ascunsă câteva luni și nimeni nu a bănuit nimic.

„❤️❤️❤️❤️❤️/ Undeva, în deșerturi, departe/ Sunt doar fericirea și noi/ Mai frumos de atât nu se poate:/ În curând, nu mai suntem doar doi❤️”, a cris Flick în mediul online.

Denisa Filcea și Flick urmează să devină părinți in Stiri Mondene

Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea lui de la Radio ZU

În urmă cu mai mult timp, Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, după ce a lucrat pentru postul de radio mai mult timp.  „Am alte proiecte pe care vreau să mă concentrez acum. Vreau să ies din zona de confort”, a spus Flick pentru cei de la paginademedia.ro la acea vreme.

Denisa Filcea și Flick urmează să devină părinți in Stiri Mondene„N-a fost o decizie gândită de mult timp. Am și alte proiecte. Nu pot vorbi despre ele. Cel puțin unul dintre aceste proiecte se cam bate cap în cap, nu zic de concurență. A face un lucru nu dă voie celuilalt. Am decis că trebuie să rup undeva pisica. Am făcut vreo șapte ani la ZU, a fost o perioadă benefică.

A fost de neînțeles, pentru că omul are tendința să zică: «Ai program de gravidă și ești bine plătit». Nu e chiar așa. Asta nu e dovadă de prostie. Poate fi o dovadă de curaj”, a mai spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Denisa Filcea, criticată pentru ceea ce spune despre rolul de mamă „Nu am să dramatizez ce trăiesc” in Stiri Mondene„N-aș putea spune că soția sau căsătoria a fost un factor determinant în plecarea mea de la ZU, dar a contat. O parte dintre proiectele pe care le fac și le voi face au legătură și cu ea, astfel că a trebuit să mă rup de undeva. M-am despărțit de radio în condiții super amiabile”, a continuat fostul om de radio…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed